U SPLIT STIGLO ASTRAZENECA CJEPIVO, Dr. Karin: Iako ne štiti 100 posto, cijepljenjem se izbjegava smrt

Ako bude potrebe, za masovno cijepljenje trebat će nam dvoraneU Splitu su danas prvi građani cijepljeni cjepivom AstraZeneca. Cjepljenje je počelo u ordinaciji dr. Marka Rađe u Starom rodilištu.

“Drago mi je da je danas počelo cijepljenje u ambulantama opće medicine Splitsko-dalmatinske županije. Dobili smo 1800 doza AstraZeneca cjepiva, 1000 Moderne i 2340 doza Pfizerovog cjepiva. Distribuirali smo ih kod liječnika opće medicine. Idemo sada po ambulantama, a kada dobijemo više, imat ćemo punktove. Zadovoljstvo mi je jer smo cijepili u ordinaciji dr. Marka Rađe”, kazala je ravnateljica NZJZ-a Splitsko-dalmatinske županije dr. Željka Karin.

Ukoliko bude potrebe, za masovno cijepljenje koristit će se i dvorane.

“Svako cjepivo je dobro, važno je da se cijepimo. Sva cjepiva imaju visoku učinkovitost. Ako štiti 70 posto i ako obolite, vaši simptomi neće dovesti do smrtnog ishoda”, kazala je Karin.

Među prvima se cijepio umirovljenik Vice Šarić. Kazao je da ga ništa nije boljelo.Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
4
Molim?
01 KOMENTAR

  1. Juhuuuu! Navali narode na cjepivo! Tko se je skrio, Čačić je bio. Taj tvrdi da se preko veze cijepio, ali se još ne vidi efekt. Alchajmer se ne dobiva za nekoliko dana. A da je cjepivo sigurno, može se provjeriti kod Ivane Paradžiković na Novoj Tv (“Provjereno”) Najbolji je naš Božinović. Otkad je pokazao performans na TV gdje ga “cijepe”, nismo mu vidjeli lice. Stalno nosi brnjicu. Živi bili, brnjica je dobra za sve. Ne znaš što se ispod krije. A što ako se stvarno cijepio, pa su posljedice takve da ne smije pokazati lice? Brnjice na lice i svi na cijepljenje! Ionako se jednom mora umrijeti.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime