U sklopu Adventa u Splitu autori najljepših božićnih želja osvojili Samsungov mobitel, tablet i pametni sat

Evo tko je osvojio nagrade


„U moru emocija koje osjećamo gledajući prizore iz krajeva Hrvatske pogođenih potresima, drago nam je što će putem Sandučića lijepih želja predzadnji dan ove godine barem nekima razvedriti svakodnevicu. U nagradnoj igri održanoj u suradnji s Hrvatskom Lutrijom, vrijednim uređajima i utješnim paketima nagrađeno je šestero naših sugrađana. Autori tri nasumično odabrane želje osvojili su Samsungov mobitel, tablet i pametni sat, glavne nagrade koje je osigurala Hrvatska Lutrija, dok su autori preostala tri pisma osvojili Lutrijine utješne nagrade. Važno nam je u trenutnim uvjetima sačuvati duh božićnog darivanja i inzistirati na znacima zajedništva bez obzira na udaljenost. Adventskim sloganom “Ljubav nas spaja” želimo istaknuti kako se ova emocija može iskazati lijepim gestama za druge, a ne uvijek fizičkim dodirom”, izjavila je Alijana Vukšić, direktorica Turističke zajednice grada Splita.


U Sandučiće lijepih želja stigle su mnogobrojne poruke, a pobjednici su odabrani nasumičnim odabirom. Nagrađene, izvučene poruke su one Maire Šundov koja je osvojila mobitel Samsung Galaxy S10e 128GB dual SIM, pametni sportski sat Samsung Galaxy R800 pripao je Marinu Zdilaru, a tablet Samsung Galaxy Tab S4 T830 64GB razveselio je Ivanu Župu. Čestitke i Mireli Bogdan, Patriciji Zaafar i Morenu Vuleti koji su osvojili utješne poklon pakete, a neke od pristiglih poruka pogledajte ovdje.

Podsjetimo, Sandučići lijepih želja bili su postavljeni tijekom splitskog Adventa na Trgu Gaje Bulata kod božićnog drvca te na Rivi nasuprot adventske pozornice. Poruke s najljepšim mislima i željama neograničeni su broj puta mogli ubaciti svi punoljetni građani.

Osim vrijednih nagrada iz Sandučića lijepih želja, ovogodišnji je Advent provodio i brojne druge nagradne i humanitarne natječaje. Dobrotvornim online natječajem “Zagrli srcem” pobjednica i donatorica Nela, objavom najljepše adventske uspomene simbolično je, donaciju koju je osigurala Turistička zajednica grada Splita, donirala Dječjem domu “Maestral”. U suradnji s Pauzom, servisom za online narudžbe hrane proveden je i kreativni natječaj “Fotografiju odvoji i ručak osvoji”, s čak tri kruga u kojima je svaki pobjednik ili pobjednica osvojio poklon bon u vrijednosti 250,00 kuna na Pauzinoj aplikaciji.

U tijeku je i posebna akcija “Cima ljubavi” u suradnji s Facebook grupom Modri kavez, a u kojoj su splitski pomorci pozvani da šalju poruke, fotografije i video materijale s najljepšim željama za svoje najmilije. Na samome kraju 2020. godine, donesena je i odluka da se sva sredstva predviđena za vatromet i novogodišnji online program Adventa u Splitu preusmjere u Petrinju, Sisak i okolna mjesta stradala u razornim potresima 28. i 29. prosinca.

Najnovije objave u sklopu splitskoga Adventa pratite putem Facebook i Instagram profila TZ-a grada Splita.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime