U REŽIJI MAGIC BOX-a Na hrvatskoj sceni ponovno online koncert

U subotu, 30. siječnja, Magic Box je pripremio savršenu kombinaciju najzanimljivijih autora nezavisne i alternativne glazbene scene; Alejuandro Buendija & Sinovi, Petar Dundov, Chui, Brain Holidays, Aklea Neon i Dimitrije Dimitrijević


Tri mjeseca nakon zadnjeg izdanja online koncerta, Magic Box je već spreman za još jedno cjelovečernje “skoro pa” stvarno pravo koncertno iskustvo koje će se ovaj put održati u subotu, 30. siječnja, s početkom u 18 sati, u HUB-u 385.


I ovaj put Magic Box je pripremio savršenu kombinaciju glazbenika različitih žanrova koji predstavljaju najzanimljivije autore domaće nezavisne i alternativne glazbene scene. Kao dokaz kako glazbenici ni u ova “hrđava” vremena nisu stali stvarati svi glazbeni gosti mahom prestavljaju nova izdanja i projekte.

Jedan od najboljih hrvatskih kantautora i britki društveni kroničar Saša Antić kao Alejuandro Buendija stiže u pratnji benda Sinovi predstaviti svoj novi solo album “Škrinja”.

Ponajbolji domaći izvozni proizvod na sceni elektroničke glazbe Petar Dundov stiže s novim singlom izdanim za Proton Music, dok će HUB 385 u “svemir” lansirati Chui.

Kritički hvaljen i nagrađeni svemirski jazz rock sastav, toplinu Kariba i Jamajke gdje su nedavno nastupili donose Brain Holidays, pioniri reggae glazbe u Hrvatskoj.Na reggae tragu ali s afro-soul ethno-beats harmonijama stiže autentična i neposredna Aklea Neon, a basist i pjevač grupe Igralom Dimitrije Simović predstavit će svoj novi projekt Dimitrije Dimitrijević i friški album “Čar pitanje”.

Koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama s Radio 808 web stranice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime