U Makarskoj se gradi hotel vrijedan 50 milijuna eura

Oko 70 posto svih soba u hotelu lti Romana Makarska ima pogled na more

Potpisivanjem menadžerskog ugovora između grupe DER Touristik Hotels (DTH) i društva Romana d.o.o., dogovoren je početak gradnje hotela lti Romana Makarska s četiri plus zvjezdice, prvog hotela brenda lti u Hrvatskoj. Grupa DER Touristik Hotels (DTH) preuzet će upravljanje novoizgrađenim hotelom, dok ukupna vrijednost investicije društva Romana d.o.o. iznosi 50 milijunaEUR, piše Makarska post.


Objekt s 267 soba nalazi se 60-ak kilometara južno od Splita, gdje prekrasne plaže, tirkizno plavo more i gorski masiv Biokovo u zaleđu čine makarsku regiju omiljenim turističkim odredištem za strane i domaće goste. Otvorenje hotela s četiri plus zvjezdice planirano je za lipanj 2018. godine. Hotel lti Romana Makarska će se moći rezervirati preko turoperatora ITS, JahnReisen i Dertour.

Oko 70 posto svih soba u hotelu lti Romana Makarska ima pogled na more, u što se ubrajaju sve obiteljske sobe i apartmani kao i 120 od ukupno 208 dvokrevetnih soba.

– Kompleks će biti putokaz u našem strateškom razvoju i bit će demonstrativni projekt po kvaliteti i operativnim standardima ivan hrvatskih granica – raduje se Christian Grage, CEO & direktor grupe DTH, piše Makarska post.

– Potpisom ugovora o upravljanju mi već sada u fazi projektiranja i kasnije u fazi izgradnje imamo veći utjecaj i možemo pravodobno unijeti našu stručnost – nastavlja Grage.

– Cilj da se s partnerima uđe u usku i dugoročnu suradnju ovdje je uspio. – dodao je Rolf Krahl, CFO DER Touristik Hotels.


– Dugo smo radili na objektu koji bi podigao turističku ponudu Makarske na višu razinu i drago nam je da smo u DER Touristik Grupi našli pouzdanog partnera za ostvarenje tih planova. Ova vrijedna investicija omogućit će zapošljavanje 200 radnika, a dodatnim kapacitetima omogućava se i produljenje sezone, prvenstveno kroz zdravstveni i sportski turizam.- istaknuli su iz Uprava društva Romana d.o.o., piše Makarska post.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0