Mladost Ribola Kaštela nakon uvodna dva poraza protiv najboljih slovenskih ekipa u gostima, napokon ima domaću utakmicu nakon više od mjesec dana.

Protivnik u sljedećem kolu Mevze lige je Mercur Maribor, veliko iznenađenje ovogodišnje lige i finalist kupa Slovenije koje je osvojio Ach Volley prije tjedan dana. Maribor, iako novajlija u ligi, dobivao je mnoge ekipe ove sezone, odnosno većinu osim Ach Volleya ekipu koja je apsolutni favorit natjecanja.

Mladost Ribola Kaštela, iako je stratala s dva poraza, ima još uvijek šanse u borbi za final four, ali treba početi s izdanjima od polusezone kada su igrali dojmljivu odbojku i završili na 4. mjestu uz prolazak u 1/16 finala challenge cupa protiv talijanskog Milana.

Trener Ivan Rančić je optimističan.

– Sutra nas očekuje jaka utakmica protiv za mene najvećeg iznenađenja lige, ali i ekipe koja igra po mom guštu, predvođena Možićem koji je najveći talent na ovim prostorima i igrač kojeg očekuje velika budućnost u ovom sportu. Moramo odigrati jako dobru utakmicu ako mislimo uzeti bodove, posebno agresivni u servisu, ali i u odnosu na zadnje dvije utakmice pristup mora biti puno bolji i angažiraniji – kazao je Rančić.


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime