Danas je u Gradskoj vijećnici u Imotskom potpisan Okvirni sporazum za izvođenje radova izgradnje nove zgrade Policijske postaje Imotski, čija je vrijednost oko 35 milijuna kuna. Ovo je najveća ovogodišnja investicija Ministarstva unutarnjih poslova u objekte, istaknuo je ministar Davor Božinović. „U roku od tri godine će policijski službenici prijeći u potpuno nove prostore, a time ćemo podići razinu usluge, što će biti dobro i za građane Imotskoga”, izjavio je ministar.

Župan Blaženko Boban naglasio je niz aktivnosti koje Ministarstvo unutarnjih poslova provodi kada je u pitanju obnova ili izgradnja novih objekata na području Splitsko-dalmatinske županije. „Posebno me veseli sinergija MUP-a s lokalnom i regionalnom zajednicom”, rekao je.

Gradonačelnik Imotskoga Ivan Budalić rekao je kako ovo nije samo dio projekata koji su davno započeti i trebali biti završeni, nego da je ovo dio jedne pozitivne priče i niza drugih projekata koji se trenutno provode u Gradu Imotskom, temeljem suradnje s Vladom i ministarstvima. „S obzirom da smo vrlo brzo proveli jedan takav projekt, zahvalio bih ministru i njegovu timu s kojim sam jako dobro surađivao, ali i našoj županiji. Naravno da je Imotski zaslužio i puno više od toga, a ja vjerujem u ovu Vladu i predsjednika Vlade te se nadam da će nam iduća godina biti jako plodonosna”, zaključio je.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime