U Dubrovniku održan skup podrške policijskom šefu koji je seksualno uznemiravao žene: “Danas Matko, sutra mi”

Ponijeli su transparente na kojima piše "Pravda za Matka", "Ministre otvori oči", "Danas Matko, sutra mi" i sl.


U Dubrovniku se održava prosvjed u znak podrške Matku Klariću, načelniku postaje granične policije Gruda u općini Konavle koji je seksualno uznemiravao najmanje četiri policajke.


Okupljanje su inicirali Klarićevi prijatelji, obitelj i dio kolega koji smatraju kako je izložen javnom linču. Podsjetimo, on je optužen za seksualno uznemiravanje kolegica zbog čega se protiv njega vodi disciplinski postupak u Splitu, piše Dubrovački dnevnik.

Prosvjed je održan ispred prostorija policijske postaje Dubrovnik. Okupilo se više od 100 ljudi, mahom kolega, prijatelja i članova obitelji

Njegov brat Goran Tušek je kratko prokomentirao je da smatra kako su optužbe neutemeljene i kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže suprotno. Ponijeli su transparente na kojima piše “Pravda za Matka”, “Ministre otvori oči”, “Danas Matko, sutra mi” i sl.

Podsjetimo, MUP je za Index potvrdio kako su navodi o neprimjerenom ponašanju načelnika utemeljeni, kao i da se protiv Klarića još od studenog prošle godine vodi disciplinski postupak, a da je prije tjedan dana o svemu obaviješten i DORH.

Klarić je također široj javnosti poznat jer je policajce tjerao na misu.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
5
Plač
0
Grrr
13
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime