U Dubrovnik stiže virtuoz indijske glazbe Dhroeh Nankoe

Festival Orsula ovaj mjesec u goste dovodi indijskog glazbenika i stand up komičare

Nakon uspješnog gostovanja u Dubrovniku 2011., kada je nastupio u sklopu festivala Treće uho, 15. srpnja u Park Orsula sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata, ponovno dolazi Dhroeh Nankoe.


Dhroeha svjetski mediji nazivaju virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.

Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga, koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula je idealno mjesto za to.

22. srpnja po prvi puta u Park Orsula organizatori dovode i STAND UP večer!

Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit, te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.

https://youtu.be/0_gjI1bv6ZQ


Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama Festivala Orsula.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0