U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 28 novozaraženih i dvoje umrlih

U dubrovačkoj bolnici od bolesti covid-19 liječi se 20 osoba. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i oba su na invazivnoj ventilaciji


U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od kojih je 15 utvrđeno brzim antigenskim testom, dok su dvije osobe umrle, a oporavila se 31 osoba, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.


Zaraženo je 16 osoba iz Dubrovnika, tri iz Konavala, po dvije iz Blata, Dubrovačkog primorja i Metkovića te po jedna iz Korčule, Opuzena i Župe dubrovačke.

Ukupno je zaraženo 18 osoba muškog spola i deset osoba ženskog spola, a za njih 13 je utvrđena epidemiološka veza.

Umrlo je dvoje Dubrovčana, žena rođena 1940. i muškarac rođen 1939. godine.

Oporavila se 31 osoba, od kojih devet iz Metkovića, sedam iz Dubrovnika, četiri iz Blata, tri iz Vele Luke, dvije iz Orebića te po jedna iz Dubrovačkog primorja, Janjine, Konavala, Korčule, Ploča i Župe dubrovačke.

Od jučer obrađena su 184 uzorka, a od početka pandemije ukupno 37 099.
U dubrovačkoj bolnici od bolesti covid-19 liječi se 20 osoba. Dva pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i oba su na invazivnoj ventilaciji.U samoizolaciji je 598 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja te mjere, svi na graničnim prijelazima, što je ukupno 225 od početka pandemije.

Županijski stožer civilne zaštite i dalje apelira na građane da se drže svih preporučenih protuepidemijskih mjera.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime