U Dalmaciji se rodila prva beba s područja stradalog od potresa: Imaju dva Siščana i jednu Dalmatinku

Roditelji su novi dom pronašli za neko vrijeme u Dalmaciji


Obitelji iz Banovine kojoj je u potresu oštećena zgrada te je privremeni smještaj pronašla u Zadru brojnija je za jedno dijete – curicu Gloriju. Treće dijete stiglo je, piše RTL.hr u, sada, peteročlanu obitelj, a djevojčicu Gloriju rodila je Nina Stanić u bolnici u Zadru.


Prvotni plan obitelji bio je ostati u Sisku te roditi dijete u porušenom gradu, no predomislili su se te novi dom pronašli za neko vrijeme u Dalmaciji. Sada imaju dva dječaka iz Siska i jednu curicu iz Zadra, šale se Stanići.

– Rekli smo, tu smo gdje smo, ne idemo. Međutim, kad smo vidjeli na vijestima da je sisačka bolnica u kaosu i da je jedino ginekologija ostala, međutim da svi pacijenti idu u ginekologiju, znači ginekologija da više nije ginekologija, dosta smo se prepali gdje ću rodit – ispričala je Nina Stanić jučer za RTL Danas i dodala:

– Normalno da je preokret ogroman, drugi grad, sve je nepoznato, ali domaćin nam je vrhunski, toliko nam uskače. Zadrani općenito, s kim god smo došli u kontakt su izuzetno osjećajni i baš su se potrudili oko nas – kazao je tada suprug Marko Stanić iz Siska.

Nina se potom našalila i rekla: – Imamo dva Siščana i sad ćemo sasvim neočekivano dobiti jednu Zadranku.
Mala Zadranka nije puno čekala…

Moja reakcija na članak je...
Vau
34
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
2
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime