Gotovo nezamisliv glazbeni spoj dogodio se na Narodnom kada je Mile Kekin uživo otpjevao klasik Vice Vukova “Tvoja zemlja”. Legendarnu pjesmu obradio je u country verziji uživo u emisiji “Living Room Acoustic” te oduševio i slušatelje i gledatelje.

Kekin je objasnio da je u jednoj recenziji njegova solo albuma “Kuća bez krova” bio spomenut upravo Vice Vuko.

– Nikad nisam mislio da će me netko spomenuti uz tog vrhunskog pjevača. Moje vokalne sposobnosti su malo skromnije pa sam rekao – idemo obraditi neku pjesmu. Kako imamo taj country moment, mislili smo od toga napraviti neki ‘Take Me Home, Country Road’, a mislim i da je pjesma dobra u svakom aranžmanu, tako da je dobila malo drugačiju dimenziju – kazao je Kekin.

Za slušatelje i gledatelje Narodnog Kekin je izveo hitove s novog albuma “Reno 4” i “Takav par”, ali i pjesmu staru 17 godina, “Maslina”.

“Kuća bez krova” njegov je drugi solo album pa je voditeljicu Ginu Damjanović zanimalo je li mu Hladno pivo ljubavnica ili žena. Uz smijeh je odgovorio da je trenutno u jednoj poligamnoj vezi, barem kad je riječ o glazbi. Hladno pivo ove godine slavi 30 godina postojanja, a Kekin se prisjetio početaka benda iz zagrebačkih Gajnica.

– Tada nije bilo pola onih zgrada koje sada postoje. Kad smo počinjali, na probe smo išli preko livade. Sada mogu priznati: kad se to gradilo, imali smo dogovor s čuvarima gradilišta da nam daju stiropor kako bismo izolirali prostoriju u mojoj kući u kojoj smo vježbali. Odselio sam se prije nekoliko godina, čak ni probe više ne održavamo u mojoj kući jer sam je prodao. Volim tu i tamo proći kroz kvart jer me svaki ćošak podsjeti na vrijeme koje sam ondje proveo… – ispričao je Kekin.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime