TUŽNA PRIČA S JUGA ZEMLJE Od otrova uginula Alice – belgijska ovčarka i tragačica za unesrećenima u ruševinama

Alice se otrovala, pretpostavlja se otrovom za štakore


Belgijska ovčarka Alice koju su prošli tjedan imali priliku upoznati čitatelji Dubrovnikneta, nažalost sinoć je završila svoj kratki život. Alice se otrovala, pretpostavlja se otrovom za štakore.


Trogodišnja belgijska ovčarka sa Srđanom Boticom, vatrogascem DVD-a Slano činila je potražni tim za zatrpane pod ruševinama, a sudjelovala je u potrazi po ruševinama Petrinje. Bila je jedna od najboljih potražnih pasa u Hrvatskoj i mogla je i trebala još dugo pomagati i biti na raspolaganju svima kojima bi njene vještine mogle spasiti živote.

Neutješni Srđan javio je da mu je Alice sinoć umrla na rukama. Alice je bila dio obitelji koja je u nju i njen trening uložila puno ljubavi i vremena, a vatrogasci iz Slanoga znali su što znači imati tako sposobnog potražnog psa u timu. Gubitak je velik za sve.Otrovi po javnim površinama ubili su mnoge životinje, rijetko kad se sazna tko je počinitelj i izbjegnu se kazne. Za Alice je kasno, a za ostale životinje i njihovu sigurnost moraju se pobrinuti vlasnici, nikad ne znate gdje nekome vaši četveronožni dlakavci smetaju.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
17
Grrr
5
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime