Hajduk sutra u 17 sati na Poljudu igra susret 21. kola HNL-a protiv Lokomotive.

Momčad Igora Tudora je u prvoj utakmici u nastavku prvenstva pobijedila Varaždin u gostima 3:0 i puna optimizma čeka sutrašnju utakmicu na kojoj će Hajduk proslaviti 109. rođendan.

Hajduk je u Varaždinu bio puno bolja momčad, ali je do pobjede došao uz pomoć VAR-a koji mu je dosudio tri penala od kojih su Caktaš i Eduok realizirali dva, piše Index.

“Nikakav VAR nije donio prevagu niti pobjedu. Mi smo bili bolji, stalno smo bili u njihovom šesnaestercu, a u takvim situacijama događaju se penali. Sudac je napravio velike greške jer je odmah morao svirati jedanaesterac čim ga je vidio. Zaboravio je na pravila VAR-a, ali prva mu je utakmica pa mu se može dogoditi. No, i dalje je to sudačko oko, odluka i poštenje koje moraju presuditi utakmicu. U Italiji se dosta o VAR-u raspravlja i uvijek su zanimljiva tumačenja, ali ja ne znam tko može biti protiv toga”, rekao je Tudor na press konferenciji prije utakmice.

Novinare je zanimalo kakav je status Nejašmića koji je kod Burića bio standardan igrač, a Tudor ga je u prvoj utakmici od povratka u Hajduk stavio na klupu u Varaždinu.

“On je igrač Hajduka kao i ostalih dvadeset. Za mene su svi igrači Hajduka najbolji i meni je uvijek žao kad netko tko trenira i radi dobro nije u prvoj postavi. To ne znači da neće biti u sljedećoj utakmici ili za mjesec dana. Uvijek govorim igračima da mi dokažu da je pogriješio. Tahiraj nije nikad igrao, a sad je u prvih 11. To se sve mijenja”, rekao je Tudor.

Lokomotiva je u prošlom kolu odigrala odličnu utakmicu protiv Rijeke i slavila je 2:1. Na Poljudu je zadnji bod osvojila u kolovozu 2018. godine, a u zadnja četiri međusobna susreta samo je jednom uspjela izbjeći poraz.

“Znate li koliko je bitno to što je bilo prije? Nula. Ništa ne znači statistika, tko je koga dobio, nije dobio i tako dalje. Važno je samo ono sutra. Lokomotiva ima dobre igrače, kao i uvijek. Imaju Sammira koji jednim potezom može riješiti utakmicu, imaju i odličnog Budimira i Goran Tomić je to sve dobro posložio”, zaključio je Hajdukov trener.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime