Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, kod njega je pronađeno 176,3 grama marihuane, pakiranih u 25 pojedinačnih vrećica, te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Protiv 35-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakinjom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.
Naime, kod nje je pronađeno 13 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 3,80 grama amfetamina (speed) koji su joj oduzeti.

Protiv 43-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u dobi od 17 godina, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod njega je pronađeno 19 pojedinačnih PVC paketića u kojima se nalazilo oko 54,2 grama marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje, koji su mu oduzeti.

Prema maloljetniku je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime