TROGIR Održana edukacija Emmett tehnike za pse, doznajte bitne informacije za vaše kućne ljubimce

[FOTOGALERIJA] "Treći modul edukacije planiramo organizirati u lipnju", kazao je organizator iz Udruge TOMS, fizioterapeut Teo Radić

U Trogiru je nedavno održana edukacija Emmett tehnike za pse, prvi modul.


Radi se o osposobljavanja terapeuta međunarodno priznatom metodom koja se danas koristi u više od 40 zemalja svijeta. U toj tehnici primjenjuje se lagani pritisak prstima na određene točke, zvane Emmett, a mozak reagira slanjem signala na periferiju. Rezultat je često trenutačna tjelesna promjena.

Proteklog vikenda u Trogiru se održao nastavak edukacije, odnosno drugi modul.

Zadovoljan sam odazivom. Prvi modul, prije dva mjeseca, završilo je sedam polaznika, a na ovom drugom bilo nas je osam. Edukacija je trajala osam sati, a održana je u zgradi na Batariji. Predavanje je i ovog puta održala moja draga prijateljica i kolegica instruktorica Natalija Nakić Divković iz Pule koja je po struci fizioterapeutkinja te radi Emmett sa psima i ljudima. U prvom modulu upoznavali smo se sa samom Emmett tehnikom, korekcijama te na koji način se ona provodi. Drugi modul je, uz rad na motorici, više prilagođen za anksiozne pse i za one koji imaju probleme s disanjem. Treći modul planiramo u lipnju, kazao je organizator iz Udruge TOMS fizioterapeut Teo Radić, piše Trogirski portal.

Moja reakcija na članak je...
Vau
11
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime