TROGIR MOŽE BOLJE Ivan Šustić kandidat za gradonačelnika, Ante Škrobica nositelj liste za Gradsko vijeće

"U ovu utrku ulazimo otvorenih karata, čistog srca i iskrenih namjera. Narednih ćemo mjeseci građanima Trogira predstavljati naše programske ideje"


Građanska platforma Zajedno za Trogir predstavila je kandidate za nadolazeće lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine. Kandidat za gradonačelnika bit će Ivan Šustić dok će listu za Gradsko vijeće predvoditi Ante Škrobica. Slogan kampanje glasi – Trogir može bolje.


Gradonačelnički kandidat Ivan Šustić istaknuo je: “U ovu utrku ulazimo otvorenih karata, čistog srca i iskrenih namjera. Narednih ćemo mjeseci građanima Trogira predstavljati naše programske ideje, a već sada mogu reći kako bi prva promjena koju bismo napravili bila uvođenje potpune transparentnosti po pitanju gradskih financija. Nastavit ćemo započete projekte, ali i beskompromisno prekinuti sa svim lošim praksama u vođenju Grada. Naša prednost je da nikome ništa ne dugujemo, dolazimo izvan tromog birokratskog sustava i imamo hrabrost i viziju p(re)okrenuti stvari.”

“Trogir je predugo u rukama interesnih skupina koje desetljećima kroje politiku, a svakih nekoliko godina po potrebi promijene boju stranačkog dresa. Vrijeme je da im se suprotstavimo te da iz temelja promijenimo trogirsku političku scenu! Čast mi je biti dio tima koji će ponuditi strukturne promjene u načinu vođenja grada i upravljanju javnim sredstvima. Vjerujem da će naši sugrađani znati prepoznati perspektivu koju nudimo te da ćemo ostvariti rezultat veći od tisuću glasova s kojim bismo u budućem sazivu Gradskog vijeća imali vlastiti Klub vijećnika.” – rekao je nositelj liste Ante Škrobica.

Dodajmo kako je najavljeno pokretanje podcasta “Trogir može bolje” koji će se na Facebook stranici i YouTube kanalu Platforme emitirati svakog četvrtka u 20 h.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime