TRENERICA PHILADELPHIA 76ers: Lorena Torres Ronda otkriva tajne kondicijske pripreme

Rođena Španjolka iza sebe ima vrhunsku karijeru u nekim od najboljih europskih klubova i nacionalnih reprezentacija, a na ovogodišnjem izdanju KPS-a podijelit će iskustva u radu s najboljim svjetskim košarkašima


NBA Kondicijska trenerica Philadelphia 76ers Lorena Torres Ronda gošća je 19. međunarodne konferencije Kondicijska priprema sportaša koja će se u petak 19. i subotu 20. veljače održati online putem web stranice www.ukth.hr.


Rođena Španjolka iza sebe ima vrhunsku karijeru u nekim od najboljih europskih klubova i nacionalnih reprezentacija, a na ovogodišnjem izdanju KPS-a podijelit će iskustva u radu s najboljim svjetskim košarkašima, tajne performance sustava na najvišoj svjetskoj razini te otkriti kakav je bio njezin put kroz karijeru kondicijskog trenera i sportskog znanstvenika.

Lorena Torres Ronda od 2019. godine predvodi kondicijsku pripremu igrača Philadelphia 76ers-a, a iza sebe ima zaista blistavu karijeru. Ova doktorica sportskih znanosti za najveće sportske izazove pripremala je odbojkaše i košarkaše F.C. Barcelona, reprezentaciju sinkroniziranog plivanja Španjolske, a do odlaska u Philadelphiu radila je kao sportski koordinator NBA momčadi San Antonio Spurs.

Loreni, čije predavanje se s nestrpljenjem očekuje, pridružit će se svjetski stručnjaci u području kondicijske pripreme kao što su Francesco Cuzzolin koji će govoriti na temu povratka vrhunskoj košarci nakon pandemije koronavirusa, Julio Calleja i Tihana Nemčić koji će predstaviti najnovija saznanja na temu oporavka u nogometu te brojni drugi.

Svoja iskustva podijelit će i domaći stručnjaci pa ćemo tako imati prilike slušati Tomislava Vlahovića koji će govoriti o imunitetu, prevenciji, najučinkovitijem liječenju te o protokolima povratka na teren nakon COVID-a. Nikša Sviličić predstavit će govor tijela u vrhunskom sportu, Edo Fantela i Edi Stipić govorit će o kondicijskoj pripremi u jedrenju dok će Valent Sinković predstaviti ulogu kondicijske pripreme u njegovoj karijeri te koliko znanja koja je usvojio na fakultetu pomažu u njegovom svakodnevnom treningu.

U sklopu ovogodišnje Konferencije, u subotu, 20. veljače bit će održan i Nogometni dan na kojem nas očekuju brojna zanimljiva predavanja te uzbudljivi panel domaćih nogometnih stručnjaka i izbornika reprezentacija.Međunarodna konferencija Kondicijska priprema sportaša proteklih je godina svojom kvalitetom zasluženo zauzela mjesto među najprestižnijim sportskim konferencijama u europi, a zbog trenutne epidemiološke situacije, 19. izdanje bit će održano u online obliku. Ovogodišnje izdanje održava se u organizaciji Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog nogometnog saveza i Udruge kondicijskih trenera Hrvatske.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime