S Hajdukom su Osječani odigrali puno odličnih utakmica, a trener Bijelo-plavih takvu očekuje i u nedjelju.

Osječanima već u drugom kolu nove sezone slijedi i prvi derbi. U nedjelju će u Gradskom vrtu gostovati Hajduk, a nakon toga će uslijediti ogledi s Dinamom i Rijekom.

– Polako se kompletiramo, ozlijeđeni igrači se vraćaju u normalan proces rada što me svakako ohrabruje. Veseli me i Ercegov dolazak, vidim da je u dosta dobrom stanju, doduše nedostaje mu utakmica, ali nikako ne i motiva u ogledu s njegovim bivšim klubom. Možda ova serija derbija dolazi malo prerano, no pripremamo se da budemo što bolji, pa se nadam dobroj nedjeljnoj utakmici i isto takvom rezultatu za nas – istaknuo je šef stručnog stožera Ivica Kulešević.

Dobru atmosferu učiniti još boljom

Trener Osijeka najavljuje 3 boda protiv Hajduka.

– Hajduk je kvalitetan i uvijek neugodan protivnik. Posebno je tako u otvaranju svake sezone jer najčešće dobro startaju. Bilo je pravih ljepotica u tim našim međusobnim dvobojima i šteta je što neće biti publike. Idemo dati sve od sebe, hrabro prema pobjedi, uz sav respekt prema suparniku. Atmosfera nam je dobra i vjerujem da će biti još bolja u nedjelju poslije utakmice – zaključio je Kulešević.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime