Nogometaši Hajduka u nedjelju od 17:55 sati igraju protiv Osijeka u Gradskom vrtu u sklopu 2. kola HT Prve lige. Utakmicu je najavio trener Bijelih Hari Vukas.

– Zahvalio bih se prije svega Tudoru i podršci koju nam je dao nakon odlaska. Želimo mu puno sreće i uspjeha u novom klubu. Zahvaljujem se ljudima u klubu koji su nam dali podršku da nastavimo ovim istim putem.

– Svi znamo koliko je gostovanje u Osijeku uvijek bilo zahtjevno, ali svjesni smo da nema lakih utakmica i da na terenu moramo pokazati svoju najbolju sliku. To je jedina priča, sve ostalo pada u vodu – između ostalog je istaknuo trener Vukas, a više pogledajte u videoprilogu.

– Imamo nekoliko izostanaka. Svi su ostali spremni i orni čekaju utakmicu. Znamo svi kakav je Osijek u Gradskom vrtu. Nažalost, nema publike i nama je to uvijek žao jer nogomet se igra radi publike. Kome će to biti otežavajuća okolnost, vjerojatno je to Osijeku otežavajuća okolnost u Osijeku. Osijek je ostao bez nekoliko igrača u vrhu napada, pogledali smo utakmicu koju su igrali u prvom kolu. Želimo biti kompaktni i pametni, želimo napraviti dobar rezultat.

Toni Golem je bio u mlađim kategorijama, dogovorili smo se svi da se priključi stručnom stožeru i da nastavimo svi u istom tonu. Idemo napraviti prave stvari, idemo sa srcem i kvalitetom napraviti dobar rezultat.

Za promjene je bilo malo vremena, bit će sitnih korekcija u igri i to je sve. Jedno je priča, sigurno da treba imati plan igre, no najbitnija stvar je kompaktnost i neutraliziranje njihove agresivnosti. Prema naprijed imamo dovoljno kvalitete da možemo biti dovoljno opasni – kazao je Hari.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime