Treći tjedan zaredom, Splićanka osvojila adventski ručak od 250 kuna putem dostave

"Čestitke svim sretnim dobitnicima i svima koji su sudjelovali sa svojim prekrasnim fotografijama", poručuju iz TZ Split


Posljednji tjedan kreativnog online natječaja „Fotografiju odvoji i ručak osvoji“ koji se, u suradnji s Pauzom, servisom za online narudžbe hrane, provodio na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita u sklopu splitskog Adventa završio je 31. prosinca. Treća sretna dobitnica kupona za dostavu adventskog ručka u vrijednosti od 250 kuna koji je osigurala Pauza je Nina Martić. Njena fotografija istaknula se zbog vidljivih brojnih božićnih ukrasa koji su, ujedno, bili i ovotjedna tema natječaja. Pobjedničku, kao i ostale pristigle fotografije, možete pogledati ovdje.


Podsjetimo, građani Splita tijekom čitavog su Adventa, od 7. do 31. prosinca, na svojim profilima, kao i na profilima na društvenim mrežama Turističke zajednice grada Splita mogli objavljivati tematske fotografije. Tema prvoga tjedna bila je omiljena božićna odjeća, a najbožićnijim je proglašen džemper Anje Bakota. Drugi tjedan objavljivale su se fotografije omiljene božićne hrane, a sa svojim božićnim kolačima pobijedila je Sanja Jelić. Čestitke svim sretnim dobitnicima i svima koji su sudjelovali sa svojim prekrasnim fotografijama!

Na društvenim mrežama Turističke zajednica grada Splita čitavi adventski period provodili su se brojni nagradni i humanitarni natječaji u kojima su građani mogli osvojiti vrijedne nagrade. Budući da se Advent odvijao u drugačijim uvjetima no što smo navikli, Splićani su iz topline svoga doma dijeljenjem fotografija i poruka putem društvenih mreža pokazali da se ljubav može iskazati na razne načine. Nela Sinjkević tako je, u sklopu dobrotvornog natječaja “Zagrli srcem”, simbolično Dječjem domu “Maestral” proslijedila donaciju od 5.000 kuna koju je osigurala Turistička zajednica grada Splita. Brojni splitski pomorci dio su digitalne akcije “Cima ljubavi” u kojoj šalju poruke svojim najmilijima i dokazuju da ljubav ne poznaje granice. Sv. Nikola također se odvijao online, pa su najmlađi kreativci s Facebooka zahvaljujući svojim crtežima osvojili slatke poklon pakete koji su im stigli na kućnu adresu.

Za sve pravovremene informacije sa splitskog Adventa, pratite društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter kao i službenu web stranicu Turističke zajednice grada Splita.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime