TRAŽITE POSAO? Donosimo pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije

Traže se inženjeri građevine, web dizajneri, terapeuti, business manageri...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Miele traži Mlađeg prodajnog predstavnika – Regija Jug (m/ž). Neki od uvjeta koji se traže za ovo radno mjesto su komercijalna naobrazba s početnim poslovnim iskustvom, poželjno poznavanje i kontakti u području HORECA, početno poslovno iskustvo u prodajnoj djelatnosti, izražene socijalne kompetencije, potpuno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te važeća vozačka dozvola B kategorije. Očekuju vas zanimljivi i raznovrsni zadaci, nagrađivanje u skladu s tržišnim uvjetima i vašim rezultatima, kao i osobno vozilo na 24-satnom korištenju. Prijavite se putem brze prijave.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. traži Trgovca (m/ž) – program Vrt i sport. Mjesto rada je Split. Od kandidata se očekuje SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost, komunikativnost i ljubaznost, prodajne vještine te samostalnost, proaktivnost i pouzdanost. Što vas očekuje na ovom radnom mjestu saznajte klikom na brzu prijavu.

Manpower za klijenta traži Zamjenika voditelja trgovine (m/ž). Od kandidata se očekuje najmanje tri godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama, visoko razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, poznavanje modne industrije, engleskog jezika te rada na računalu. Nudi se stalan posao i sigurna primanja, rad u dinamičnom i ugodnom okruženju te stalna profesionalna usavršavanja. Prijaviti se možete klikom na brzu prijavu.

Auto tim Pisačić d.o.o. za rad u Splitu traži Automehaničara / Autoelektričara (m/ž). Na ovom radnom mjestu očekuje vas ugradnja autoplina te popravak i održavanje motornih vozila. Osim osnovnog znanja automehanike i autoelektrike potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Hemmersbach GmbH & Co KG ima otvorenu poziciju za radno mjesto Partner Business Manager (m/f). Mjesto rada je Split. Od kandidata se očekuje iskustvo u prodaji (B2B), diploma je prednost, izvrsne komunikacijske vještine, verbalne i pisane, aktivno znanje engleskog jezika, pozitivan stav, vještine pregovaranja te usmjerenost prema cilju. Što vas sve očekuje na ovom radnom mjestu saznajte klikom na brzu prijavu.Gromela Centar d.o.o. traži Dipl. ing. građevinarstva (m/ž). Očekuju vas svi poslovi vezani za visokogradnju, sa svim potrebnim izvještajima i u skladu sa zakonskom regulativom. Neki od uvjeta koje idealan kandidat za ovu poziciju treba imati su položeni stručni ispit s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta, položeni stručni ispit, iskustvo organizacije gradilišta, poznavanje materijala za rad na gradilištu te minimalno 4 godine radnog iskustva u visokogradnji. Prijavite se putem brze prijave.

Da ljepoti d.o.o. je u potrazi za Spa terapeutom (m/ž). Traži se više spa djelatnika za rad u YesToBeauty spa centrima na području Opatije, Zagreba, Makarske i Gospića. Očekuju vas primanja u skladu s ostvarenim rezultatima te dodatna stimulacija za najbolje spa terapeute. Nude se odlični uvjeti rada, mogućnost napredovanja, edukacija od strane mr.ph.Seke Zebić te kontinuirano ulaganje u djelatnike. Traži se SSS (medicinska) / VŠS, maser, fizioterapeut. Poželjne osobine: uslužnost i gostoljubivost, razvijene prodajne vještine, komunikativnost, usmjerenost na cilj i klijenta. Prijavite se putem brze prijave.X BODY STUDIO za rad u Zadru traži Trenera u studiju za održavanje i njegu tijela (m/ž). Koji se sve uvjeti traže i što se sve nudi na ovom radnom mjestu saznajte klikom na oglas.

FER PROJEKT agencija za marketing i promidžbu traži Web dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Osim srednjoškolskog obrazovanja od kandidata se očekuje i jednogodišnje radno iskustvo te poznavanje engleskog jezika i informatičko znanje – HTML/CSS, PHP, WORD PRESS. Prijavite se klikom na oglas.

Metal-Sint Oklaj traži Strojobravara (m/ž). Posao obuhvaća različite vrste obrade alatom i ručnim elektroalatom, kao i druge poslove koji odgovaraju naravi posla (rad na liniji za plastifikaciju, ispomoć na laseru, ispomoć pri zavarivanju, rezanje na pili). Od kandidata se traže razvijene radne navike, dobar odnos prema radu, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (nije uvjet ali je poželjno). Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime