TORCIDA KUP Hercegovac slavio nad braniteljem naslova, nakon penala ušli u finale

U drugom polufinalu veterana Gogo i Toni zasluženo slavili protiv oslabljene ekipe Hajduk.hr

Prva utakmica dana je donijela i prvog finalista. U čvrstoj, tvrdoj utakmici, koja je odlučena u zadnjoj minuti Mikrofon je počistio Čistoću i poslao je u borbu za broncu.
U drugom polufinalu veterana Gogo i Toni zasluženo slavili protiv oslabljene ekipe Hajduk.hr. Činilo se da im je puno nedostajao Carrillo, i treneri Nižić, Erceg i Said.
Prvo polufinale mladih vrlo brzo je odlučeno. Biberon je odmah napao i dokazao da je moćnija ekipa od Rico Taxija. S dva brza pogotka odlazi na 2:0, taksisti uspijevaju smanjiti na 2:1, ali to je bilo sve od njih, bez neizvjesnosti do kraja.
Posljednje ovogodišnje polufinale prema očekivanju. Neizvjesno do samog kraja. Poveo je Hercegovac i s golom prednosti otišao na odmor. Na samom početku drugog poluvremena, branitelji naslova dolaze do izjednačenja. Utakmica se nakon toga primirila i kao da se ni jedni ni drugi  nisu uspjeli othrvati pritisku ulaska u finale.
Čekajući penale, sve se svelo na nekoliko sporadičnih pokušaja. A kad krenu penali, Hercegovac je tu već iskusan. Ovo im je već bila treća utakmica za redom u kojoj je odluka pala u udarcima sa šest metara.
Na penalima prvo su bili korak iza, da bi nakon toga napravili dva naprijed i MNK  Hercegovac Visoko potkrovlje ulazi u finale.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0