TOP PONUDE ZA POSAO U Dalmaciji se traže konobari, kuhari, vozači: Zapošljavaju Salona Palace Hotel, Bluesun hotels & resorts…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo Vam tjedni pregled radnih mjesta na području Dalmacije

U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


PALLIUM d.o.o. za rad u Splitu traži Računovođu (m/ž). Neki od zadataka koji vas očekuju na ovom radnom mjestu su vođenje knjige URA i IRA /salda konta kupaca i dobavljača, knjiženje izvoda i evidentiranje svih poslovnih promjena te obračun PDV-a. Poželjno je poznavanje Micronic knjigovodstvenog programa te dvogodišnje radno iskustvo. Prijavite se putem brze prijave.

TOI TOI d.o.o traži Vozača C i E kategorije (m/ž) za prijevoz i održavanje EKO WC-a za područje Zadra. Potrebno je radno iskustvo do minimalno tri godine. Prijavite se putem brze prijave.

Salona Palace Hotel za rad u Solinu/Splitu zapošljava na 2 pozicije: traži se Konobar (m/ž) i Kuhar (m/ž). Poželjno je radno iskustvo u luksuznom hotelu ili restoranu te želja za učenjem i usvajanjem novih znanja i standarda. Više info saznajte klikom na brzu prijavu!

Profesio d.o.o. za Interseroh d.o.o traži više djelatnika za radno mjesto Radnik na zaprimanju boca – više izvršitelja (m/ž). Očekuje vas ugovor na neodređeno vrijeme te stabilna, sigurna i redovita primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Digistore d.o.o. / Mobilmedia za rad u Splitu traži Savjetnika u prodaji (m/ž). Od kandidata se očekuje poznavanje propisa i postupaka koji se odnose na trgovinu i zaštitu potrošača, informatička pismenost i tehničke vještine (Word, Excel, Internet) i rad s skladišnim programima kao što su Oracle te sposobnost za rad s fiskalnim uređajima bilo koje vrste i uredske opreme. Ukoliko ste se prepoznali u traženim uvjetima prijavite se putem brze prijave.


Pepco Croatia d.o.o. za rad u Šibeniku traži Blagajnika/Prodavača (m/ž). Ukoliko imate najmanje srednjoškolsko obrazovanje te volite raditi s ljudima prijavite se putem brze prijave. Očekuju vas stimulativna primanja i siguran posao te prilika za razvoj i osiguranje.

Bluesun hotels & resorts za rad u Tučepima traži Pomoćnog kuhinjskog radnika (m/ž). Ako uživate u pripremi jela i želite razvijati svoje kulinarske vještine uz Bluesun nagrađivanog korporativnog chefa prijavite se putem brze prijave. Očekuje vas edukacija i uvođenje u rad pri zapošljavanju, dodatna usavršavanja u Bluesun akademiji te mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime