TOP PONUDA POSLOVA U DALMACIJI Zapošljavaju IGH, Bettzeit GmbH, Metro Cash & Carry, Mič Styling…

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!


IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, proširuje svoj tim i zapošljava projektnog eksperta (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ukoliko imate VSS građevinske struke, minimalno 10 godina iskustva, visoko razvijene vještine vođenja tima i projekata, baš vi ste idealni kandidat za ovaj posao. Prijaviti se možete brzom prijavom. Također, trenutno su raspisane i pozicije za: pomoćnika bušača (m/ž) i bušača (m/ž) u Splitu. Ako ste više zainteresirani za ove poslove, aplicirajte klikom na link.

Mič Styling, frizerska kuća poznatija pod imenom ‘Simple’, zapošljava kreativne i odgovorne frizere (m/ž) koji imaju ambiciju i redovito se usavršavati. Ako ste ‘gladni’ poslovnih izazova, veseli vas stalni profesionalni rast, provjerite natječaj na linku.

Bettzeit GmbH trenutno u Splitu zapošljava na 2 pozicije – Software Back-End Developer (m/f) i Software Front-End Developer (m/f/x). ‘Inženjeri snova’, to je moto Bettzeit Grupe, koja nastoji svojim kupcima ponuditi proizvode za poboljšanje sna, osobito kroz osnovne proizvode – madrace, jastuke i boxspring krevete. Ovaj poslodavac jedan je od najbrže rastućih tvrtki u Europi, koji se bavi tehnologijom i e-trgovinom te zapošljava više od 200 djelatnika u svom sjedištu u Frankfurtu na Majni. Vjerujemo da imate dovoljno razloga da navedene natječaje provjerite na linku.

Smokvina d.o.o. zapošljava djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž) u Splitu. Glavne zadaće na ovom poslu obuhvaćaju pisanu i telefonsku komunikaciju s gostima, prodaju izleta i tranfera u uredu agencije, ažuriranje podataka na web stranici te ostale administrativne poslove. Za više detalja i prijavu, kliknite na link.

Tvrtka MAD, za rad u trgovini obuće „Moje cipele“ u City centru Split, zapošljava trgovca (m/ž). Riječ je o poslodavcu koji se već dugi niz godina bavi veleprodajom i maloprodajom modne obuće. Pozitivno radno okruženje, mogućnost napredovanja, plaćen prekovremeni rad, stimulativna mjesečna primanja, sve su to odlični razlozi da ovaj natječaj provjerite i prijavite se, najkasnije do 26.04.


Hida Gradnja d.o.o. zapošljava pomoćnog građevinskog radnika (m/ž), za rad na Braču. Glavne zadaće na ovom poslu obuhvaćaju pomoćne poslove na gradilištu visokogradnje i niskogradnje. Poželjna je vozačka dozvola B kategorije, no nije uvjet. Više informacija doznajte na linku i prijavite se brzom prijavom do 25.04.

Manpower za klijenta zapošljava skladištara (m/ž) u Solinu. Opis posla uključuje prijem, otpremu i skladištenje robe te rad u obradi drvenih ploča za izradu namještaja i slične poslove. Radi se timski i u smjenama i potrebna je fizička spremnost. Prijašnje iskustvo svakako je prednost prilikom prijave.Metro Cash & Carry d.o.o., prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji te najveća prodajna linija unutar METRO AG-a, proširuje svoj tim na jadranskoj obali. Traže se blagajnici (m/ž), sakupljači (m/ž), prodavači (m/ž) u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli i Poreču. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. u Makarskoj zapošljava trgovca (m/ž) za više programa te skladištara (m/ž). Svakom novom djelatniku osigurano je strukturirano uhodavanje u posao, a poslodavac nudi profesionalnu i ugodnu radnu atmosferu. Vrijedi pogledati natječaje, stoga nemojte oklijevati – sve je na linku.

Nono Ban d.o.o., restoran u samom srcu otoka Brača, nudi zaposlenje na 2 radna mjesta. Traže se: konobar/ica i sobar/ica. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, primanja su od 5000 kn, a nudi se zaposlenje i stranim državljanima. Ako ste marljiva osoba, koja želi veliko iskustvo u sferi ugostiteljstva, zadovoljavate sve potrebne uvjete za navedene poslove – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime