Bivši igrač Hajduka koji je nedavno proslavio svoj trideseti rođendan promijenio je klub, nakon Honveda Tonći Kukoč ostaje u Mađarskoj, ali seli u redove Kisvarde. U protekle dvije sezone u redovima Honveda odigrao je 76 utakmica i upisao čak 25 asistencija, a sa Honvedom je došao i do osvajanja Mađarskog kupa.

Nakon trofejne sezone u Honvedu nije došlo do nastavka suradnje no Tonći je vrijeme u Splitu provodio spremajući se za novi angažman, tako da je fizički spreman dočekao potpis za Kisvardu:

– Istekao mi je ugovor u Honvedu, nismo se uspjeli dogovoriti za dalje, tamo sam se osjećao dobro, prošle smo sezone osvojili i kup. Honved je čekao na taj trofej čak 10 godina i bilo je iznimno zadovoljstvo biti pobjednik kupa, tim više jer smo 2019. godine poraženi u finalu. Bio sam najbolji asistent u kupu ove sezone a i ukupne brojke u dresu Honveda su dobre, 76 utakmica, 25 asistencija i 4 pogotka ako se zna da sam lijevi bočni igrač. Dva mjeseca sam trenirao u Splitu sa svojim trenerom, dočekao sam novi klub, vjerujem da, ne samo u sportu već i u životu, treba biti dosljedan i davati sve od sebe i da će se sve na kraju isplatiti – rekao nam je Tonći Kukoč.

Kakvo ti je iskustvo u novom klubu, da li si zadovoljan uvjetima, kakvi su prvi dojmovi?

– Sve je odlično, imamo fantastične uvjete: novi stadion, novi trening centar sa deset terena, sve je na visokoj razini. Momčad je dobra, imamo snage i kvalitete ući u borbu za Europu i kup. Osim mene u klubu je i još jedan Hrvat, Niko Datković bivši igrač Rijeke, imamo i dva Srbina i jednog Crnogorca tako da neće biti problema oko prilagodbe – rekao je Tonći Kukoč za Dalmacija Danas.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime