TISUĆE HODOČASNIKA ODLAZE U MEĐUGORJE Službeno je započeo “Mladifest”: “Program obogaćen svjedočanstvima, misom, klanjanjima…”

Najavljen je dolazak velikog broja vjernika iz cijelog svijeta. Donosimo vam program ovogodišnjeg "Mladifesta" u hercegovačkom Međugorju

Službeno je započeo 32. Festival mladih u Međugorju koji će trajati do 6. kolovoza. Ovogodišnje geslo festivala je “Koje dobro moramo činiti?”.


Velika svečanost u hercegovačkom svetištu započela je jučer u poslijepodnevnim i večernjim satima. Zasigurno, ove godine se očekuje veliki broj mladih, turista i gostiju iz cijelog svijeta, a već je najavljen dolazak i ogroman brojnih hodočasnika koji su najavili svoj dolazak.

“Međugorje je dokaz kako ni jedna pandemija, niti išta ne može uništiti vjeru u istinskom vjerniku”, rekla nam je naša čitateljica koja redovito odlazi na vjerske susrete u Međugorje.

Molitve, klanjanja, svete mise, kateheze i svjedočanstva

U programu je navedeno da će misna slavlja na “Mladifestu” predvoditi kardinal Robert Sarah, apostolski nuncij u BiH Luigi Pezzuto, nadbiskup Tadeusz Wojda, biskup Guido Gallese i fra Miljenko Šteko, provincijal Hercegovačke franjevačke provincije.

Nadalje, navodi se da će se ovogodišnji program sastojati od molitve, klanjanja, svete mise, kateheze i svjedočanstava, a glazbeno će se manifestacija animirati uz međunarodni orkestar.

Osim toga, događaj će se obogatiti molitvom sa svijećama, igranim filmom zajednice “Cenacolo” te molitvom pred križem.


Moja reakcija na članak je...
Vau
22
Haha
1
Hagić
4
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. DRAGI GRAĐANI HRVATSKE I SVIJETA,
    DANAS SE KRVOLOČNO-KASTINSKO-PLJAČKAŠKO ZLOČINAČKA CRKVA U HRVATA OBRAĆA JAVNOM MNJINEJU ,NARAVNO U NJIMA I SVIM,POSEBNO ZATUCANIM KATOLICIMA STEPINČEVSKO KRVOLOČNO SLJESTVENIM PLATIŠAMA KRŠČANSKE LAŽI I PREVARA DA SE DANAS NAVRŠAVA 4O-DEST GODINA ,LAŽ I PREVARA ,O MEĐUGORJU I NEKOJ DAMI BEZ GAĆA ,POLU GOLA ILI U NEKOM ŠLAFRUKU ,DIVA KOJA SE ZOVE GOSPA I TO BLAŽENA,POKAZUJE SE SAMO ONIMA I U ONA VREMENA KOJA TA ZLOČINAČKA CRKVA ODREDI ,ALI TAJNO ,DA MISTIČNIJE DJELUJE VIJEST NA TU POSLUŠNU VJERSKU STOKU SITNOG ZUBA , KAKO BI TA DAMA BEZ GAČA KOJA SVE MOŽE I HOĆE AKO JU ZAMOLE ONI SLJEDBENICI KOJI JU STALNO OBILAZE ,DOBRO I STALNO PLAČAJU , TU IZMIŠLJENU I SVEMOĆNU DAMU KOJA SE KRIJE PO ZIDINAMA ,OPET TEŠKO PRISTUPAČNIM ,ALI DOBRO PLAČENIM ,JER KATOLIČKOJ KASTI UVIJEK TREBA MOĆI ZA VLADANJE I UPRAVLJANJE , TO JE POTVRDIO I SAM PAPA U OSTAVCI ,KARDINAL BENEDIKT XVI-TI U JEDNOM SVOM PREDAVNJU POLAZNICIMA RAZLIČITIH RELIGIJA ,U MALOM TALIJANSKOM GRADIČU ASSISSUI, PA TA KASTA UVIJEK TREBA SREDSTAVA ZA FIZIČKO I DRUGA UŽIVANAJA . MAKAR JE TU MAŠKARADU KATOLIČKE CRKVE U HERCEGOVINI I SAM MOSTARSKI BISKUP PERIĆ PROGLASIO NAJOBIČNIJOM PREVAROM , SLUŽBENA KRVOLOČNO-KASTINSKO-PLJAČKAŠKI –KRŠČANSKI STOŽER SE NE ODRIČE TE UNOSNE PREVARE KATOLIČKIH SLJEDBENIKA,KAO STOKE SITNOG ZUBA, I DALJE JU NEMILOSRDO PLJAČKAJU ,A DA SLUŽBENA CIVILNA VLAST TO I DALJE TOLERIRA UMJETO ZABRANI, A INSPIRATORE KAZNI.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime