Tim Mate Bulića: “Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Svi se molimo za njegov brzi oporavak”

"Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam"


Prije mjesec dana popularni pjevač Mate Bulić primljen je u bolnicu zbog komplikacija uzrokovanih koronavirusom.


“Hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru”, poručili su tada iz Bulićevog Facebook tima.

Tijekom nedjelje pojavile su se razne glasine vezane uz pjevačevo zdravstveno stanje, a njegov tim je to opovrgnuo na društvenim mrežama.

“Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića”, stoji u posljednjoj objavi koju su stavili na pjevačeve službene Instagram i Facebook profile, ali nisu razjasnili o kakvim se to informacijama radi.

“Molitvu molim za te, Mate. Budi jak i hrabar, da nam još pjesama zapjevaš. Želim brz oporavak“, samo je jedan od brojnih komentara podrške.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
1
Hagić
2
Hmmm
3
Plač
54
Grrr
2
Molim?
7

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime