Pokrenuti se i motivirati kod kuće je puno teže nego u uredu, a toga su postali svjesni u posljednjih nekoliko tjedana mnogi koji su zbog karantene posao morali premjestiti u svoja četiri zida.

Čak i ako ste u početku imali motivacije, vjerojatno vam je sada puna kapa svega i samo želite izaći iz kuće. Tu u pomoć priskače Bonjour koji je donio sjajne savjete koji će vam rad od kuće znatno olakšati.

Doručkujte zdravo

Težak doručak poput onog iz pekarnice će vam drastično smanjiti energiju i čitav dan ćete se osjećati mrzovoljno i umorno. Umjesto peciva, napravite povrtnu kajganu ili zobenu kašu s voćem. Ovakvi obroci će vas dugo držati sitima, a vaša energija će biti na visokoj razini kao i vaše raspoloženje.

Napravite dnevni raspored

I kod kuće imate obaveze koje morate ispuniti stoga ne zaboravite napraviti raspored kako biste na kraju dana mogli staviti kvačicu na svaki obavljeni zadatak. Ovo će za vašu volju učiniti čuda.

Ne radite iz kreveta

Obavezno se obucite i sjednite za stol, rad iz kreveta nije nimalo produktivan niti dobar za vas.

Uzmite pauzu

To što ste kod kuće ne znači da ne biste trebali imati pauzu na kojoj ćete se odmoriti, nešto pojesti i maknuti misli s posla barem nakratko. Vjerujte nam, to će učiniti mnogo za vašu produktivnost.

Nemojte raditi kućanske poslove tijekom radnog vremena

Ne prekidajte svoju radnu atmosferu zbog nekih nebitnih kućanskih poslova koji mogu čekati i poslijepodne. Fokusirajte se na posao, a nakon radnog vremena obavite sve ostalo kao što biste i u normalnim uvjetima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime