Koncertom Makaranima dragog TBF-a, a koji je kao što su to i prethodna dva dana dobru atmosferu donijeli Vojko V i Cubismo, ugašena su svjetla u Parku fra Jure Radića i svoj zastor je spustio prvi makarski Krafting.

Publika, od djece do starijih sugrađana i gostiju, festivalu i gastro manifestaciji daju najveće ocjene.

– Ideja je super, šušur u kojem je svatko mogao naći nešto za sebe. Ambijent kao stvoren za ovako ljetno događanje. Event na ponos Makarskoj. Treba ih više – samo su neki od komentara. Ova trodnevna manifestacija veliki značaj ima i u turističkom pogledu jer ucrtava Makarsku na novoj karti prepoznatljivosti.

Hloverka Novak Srzić, direktorica makarske Turističke zajednice, sa svojim timom uložila je puno truda u organiziranje Kraftinga, a svojom nazočnošću doslovno je otvorila i zatvorila festival.

– Uistinu možemo biti zadovoljni drugim Festivalom kraf piva koji postaje tradicija. Ovogodišnji je bio bogatiji, a treći ćemo još više jačati. Nije mala stvar kada znate da je priredba privukla oko šest tisuća ljudi, i svi imaju pohvale. Lokacija u Parku fra Jure Radića pokazala se idealnom. U svakom slučaju Krafting je pun pogodak, dobar razlog za posjetiti Makarsku početkom lipnja – rekla je Hloverka Novak Srzić za Makarsko primorje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime