Svi “Nejašmići” u “B” momčad: Hajduk vodi glavnu riječ, klub je najvažniji

Od dolaska trenera Tramezzanija polako je gubio svoju ulogu u klubu. Gubio, pa izgubio. Eno ga sada s Mijom

Još nam je svježe u pamćenju kada je, tada kapetan, Mijo Caktaš upitao predsjednika Uprave Hajduka Lukšu Jakobušića kakve su mu vizije s klubom. Bilo je to u siječnju ove godine na predstavljanju novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa novinarima.


Predsjednik Lukša samo je mirno komentirao: “Oprosti Mijo, ali ti si samo igrač… Što ću ja tebi govoriti svoje vizije?”

Klub i dalje plaća

Slučaj “Caktaš” polako se razvijao, sve do situacije u kojoj je Mijo premješten u B momčad. Iznos u ugovoru smanjiti htio nije, pokazao je želju da napusti klub, a u tom slučaju Hajduk je stava da trener više na njega ne računa. Hajduk je pristao isplatiti Miju do kraja, govori se o iznosu od 700.000 eura po sezoni, a tek ako ode na Poljudu će izvisiti odštetu, a uštediti na njegovoj polugodišnjoj plaći. I neće ga koristiti u prvoj momčadi. A neće, jer i ne smije u drugoj. Psiha na aparatima. Mijo Caktaš se prodao nije, klub ga i dalje plaća, on i dalje ne igra.

Manager Darko Nejašmić nedavno je bio na pragu dogovora s klubom upravo vezano za slučaj Mije Caktaša. Evo vam pola milijuna eura, imamo klub! Mindaugas Nikoličius je navodno rekao – dogovoreno! A onda je predsjednik Jakobušić navodno rekao – ne može! Milijun na stol i Mijo može s Poljuda u bijeli svijet. Pa kako predsjedniče milijun? Do kraja sezone još koji mjesec… I tako ništa od odlaska, uštede, zarade.

Na Poljudu, a nisu na Poljudu

Prije samo koji dan, da ne kažemo sat, u “B” momčad poslan je i Darko Nejašmić mlađi, igrač Hajduka, sin managera Darka Nejašmića. Od dolaska trenera Tramezzanija polako je gubio svoju ulogu u klubu. Gubio, pa izgubio. Eno ga sada s Mijom. Svi “Nejašmići” na jednom mjestu. Na Poljudu, a nisu na Poljudu. U izlogu, ali bez svjetla.
Hajduk vodi glavnu riječ, na katu stadiona su i platno i škare. Darko Nejašmić junior bio je koristan trenerima Buriću, Oreščaninu, Primorcu i Vukasu. Igor Tudor ga pak nije baš milo gledao. Paolo Tramezzani je na njegovo mjesto doveo Marca Fossatija. Mali Nejašmić više nije u konkurenciji za sredinu terena. Čekamo odgovor s Poljuda zašto je Darko mlađi kliznuo u “B” sastav.
Moja reakcija na članak je...
Vau
47
Haha
14
Hagić
7
Hmmm
6
Plač
4
Grrr
17
Molim?
7

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime