Sveti Niko svijetom šeta, traži djecu svoju, jer za svako dobro dijete ima stvarcu koju… čula se pjesma u solinskim vrtićima

Gradonačelnik grada Solina Dalibor Ninčević, u pratnji „pravoga“ Svetoga Nikole, posjetio je dječje vrtiće DV Cvrčak Solin i to Krijesnicu u Kučinama, Maslinu u Mravincima, Jadru u Solinu, Papalinu u Vranjicu i Vjevericu u Rupotini te djecu koja pohađaju privatni vrtić Šareni leptirić u MO Priko vode.

– Dragi sveti Nikola, dođi k nama ti, mi smo djeca dobra, volimo te svi! Samo Krampusa vani ostavi! – veselim glasićima poručila su djeca solinskih vrtića i s osmijehom na licu dočekala Svetog Nikolu, svoga zaštitnika.

– Ovo su uistinu najljepši trenuci! Veselju i smijehu nema kraja – rekao je gradonačelnik Dalibor Ninčević, kojeg su djeca s njegovim prijateljem Svetim Nikolom s radošću dočekala.

– Vidi, vidi donijeli su nam košare i vreće prepune slatkiša – čuo se veseli dječji glas, dok će drugi – Vidi Nikola ima pravu, pravcatu dugu bijelu bradu – ushićeno će dječak koji je povlačio za bradu Svetog Nikolu.

– Što ima ljepše nego li osmijeh na licu djeteta – sretno će gradonačelnik Ninčević gledajući svoje najmlađe sugrađane, koji u jednom lijepom i veselom ozračju provode svoje dane.Sveti Nikola i to glavom i bradom solinskim mališanima uljepšao je tako dugo iščekivano jutro. Donio im je pune vreće slatkiša, pjevao i plesao, a zločestom i ružnom Krampusu nije dao ni blizu vratima i prozorima vrtića.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0