Izgled koji se dogodio na splitskoj Rivi kada je nekoliko huligana napalo srpske vaterpoliste postao je vruća političke tema u gradskom kotaru Grad. Povod svemu bio je status kotarskog vijećnika Marina Krpetića u kojem je pozdravio napad na Zvezdine vaterpoliste. Krpetić je vijećnik kotara Grad, ali i čelnik Udruge stanara povijesne jezgre Get.

On je u subotu na svom Facebooku napisao: “Bravo ekipa! Plaćam piće svima! Promaklo nam je, al lipo je vidit da čuvate grad! Get za Pujanke! Volimo vas!”.

Krpetićeve riječi osudio je vijećnik stranke Pametno u kotaru Grad, Dean Stubnja, te je zatražio hitnu sjednicu Kotarskog vijeća o čemu opširnije možete pročitati ovdje.

Hitna sjednica održana je u nedjelju navečer, a neslužbeno doznajemo da Vijeće Gradskog kotara Grad osuditi Krpetićev status u kojem je otvoreno podržao napad na srpske vaterpoliste. No, tu priča neće stati već će, prema našem izvoru, Žarko Matijević, predsjednik Kotara Grad, zatražiti da se Marin Krpetić povuče iz vijeća.

Kotarsko vijeće bi danas tijekom jutra, sukladno sinoćnjem dogovoru, trebalo poslati priopćenje za javnost s ovim zaključcima.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime