Sve zagrebačke srednje škole od ponedjeljka prelaze na online nastavu

Zasad se zna da je od nešto više od 2000 testiranih učenika asimptomatska zaraza utvrđena kod 1 posto osnovnoškolaca, te kod 2,23 postosrednjoškolaca


Od nešto više od 2000 testiranih učenika asimptomatska zaraza utvrđena kod 1 posto osnovnoškolaca te kod 2,23 postosrednjoškolaca.


Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Grada Zagreba objavio je da će sve zagrebačke srednje škole od 14. prosinca prijeći na online nastavu.

Na konferenciji za medije objavljeni su i preliminarni rezultati testiranja učenika i nastavnika u 19 zagrebačkih škola, javlja Dnevnik.hr.

Cjelokupni rezultati testiranja bit će poznati tijekom dana, a za sad se zna da je od nešto više od 2000 testiranih učenika asimptomatska zaraza utvrđena kod 1 posto osnovnoškolaca, te kod 2,23 postosrednjoškolaca.

“To nam potvrđuje da učenici nisu masovni prenositelji te da se virus ne širi u razredima i školama. U 75 posto zagrebačkih razreda gdje se pojavio COVID samo je jedan učenik bio pozitivan, a u ostatku dva učenika. Zaključili smo da bi bilo dobro uvesti C model za sve učenike srednjih škola od 14. prosinca”, rekao je pročelnik Ivica Lovrić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime