Ni peti susret osmine finala turnira “Sućidar Open 2020” u trojkama, nije prošao bez uzbuđenja i odlične igre. Uoči početka, utakmica JoinaJaga imala je epitet još jednog neizvjesnog susreta, ali to se ipak nije dogodilo.

Nakon dvosatne borbe Jaga je svladala Joinu s 2-0, ali to ni u kom slučaju ne znači da nije bilo uzbuljivo.

Naime, susret je doduše počeo brzim vodstvom Jage, ali je zato druga partija ono zbog čega je vrijedilo i ovo pogledati. Joini natjecatelji su krenuli odlučno u poravnanje rezultata, i nakon više od pola partije vodili su 10-7 (igra se u 15 bodova).

No, onda su ih Jagini momci počeli sustizati, da bi došlo do preokreta  i vodstva, ali se Joini nisu dali. U samoj završnici bilo je 14-14, i kad su mnogi gledatelji očekivali izjednačenje, za konačnih 15-14 i pobjedu u meču poentirala je Jaga.

Za ekipu Joina igrali su Ante Debak, J.O. i Damir Kalaš, dok su za ekipu Jaga nastupili Damir Radulović, Jakov Vidović i Ivica Vrtičević.

Kažimo i da je susret gledala ekipa Vegasa sa Sućidra, koja će u ponedjeljak zaigrati kontra Petasona.“Ako izgubimo, bit će krvi!”

Za caffe bar Vegas igrat će Jure Žižić, Nino Babić, Tomislav Tojčić Toja i Ivan Žuljević. Voditelj, a sa svojom ekipom susret Joina – Jaga gledao je i Mate Tokić, vlasnik caffe bara Vegas sa Sućidra. Koji je imao što kazati:

– Jedva čekam ponedjeljak i susret protiv Petasona. Ako izgubimo, bit će krvi do kolina – kazao je Tokić, te odmah otkrio na što je mislio:

–  Ako izgubimo, ispeći ćemo dva janjca i jedan odojak – kazao je Mate Tokić.

Ako vrijeme dopusti, turnir Sućidar Open 2020 nastavlja se i večeras, na otvorenom boćalištu u Krležinoj ulici, suprotstavit će se ZdeneZlatarna Reić. I ovdje ćemo imati što gledati…


Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime