SVAKA ČAST! Pogledajte kakav su “hotelčić” za mačke napravili vrijedni volonteri

"Tople i suhe kućice će se uručiti građanima koji vode brigu o tim šarmantnim stvorenjima na nekoliko lokacija i dizajnirane su kako bi se vizualno dobro uklopile u okoliš"

Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Zajednice tehničke kulture Dubrovačko- neretvanske županije i Grada Dubrovnika jučer su u Centru za mlade Dubrovnik imali drugu akciju izrade kućica za mačke.
“Nakon uspješne akcije izrade kućica za mačke u prosincu i potražnje za dodatnim kućicama za mačke, u subotu smo odradili i drugu akciju izrade kućica. Prilagodili smo dizajn kućice prema naputcima naših sugrađana koji vode brigu o mačkama.
Koristeći stirodur, štapiće za ražnjiće, samoljepljivu foliju, sanitarni silikon, boju, dobru volju, maštu i volonterski pogon, veliki i mali volonteri su vježbali tehničke vještine, druženje i solidarnost. Tople i suhe kućice će se uručiti našim sugrađanima koji vode brigu o tim šarmantnim stvorenjima na nekoliko lokacija i dizajnirane su kako bi se vizualno dobro uklopile u okoliš” – poručili su iz dubrovačke udruge.
Kako je izgledala izrada kućica, pogledajte u fotogaleriji.
Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
1
Hagić
7
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
4
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime