Danas su na ulazu u gradsku luku u Supetru nastale veće gužve sve do tamošnje benzinske postaje. Kolona automobila i kamiona povodom smjene gostiju bila je duga nekoliko kilometara.

Preko svog Facebook profila oglasila se i gradonačelnica Supetra Ivana Marković koja je ove gužve nazvala “još nezapamćenima”, ali je naglasila kako su vatrogasci i policajci odličnom regulacijom prometa učinili da ove gužve prođu bez većih problema. Status prenosimo u cijelosti:

“Dobrom koordinacijom i pojačanim naporom prometnog redarstva Grada Supetra, Komunalnog društva GRAD d.o.o., Vatrogasaca Supetar i PP Brač, današnja nezapamćena gužva protekla je bez većih problema. Do sada je odrađeno 7 redovnih i 3 izvanredne linije.

Apeliramo na Jadroliniju d.d. da do kraja sezone i u narednoj, osigura trajekte većih kapaciteta i veći inzezitet izvanrednih linija.

Apeliramo i na građana otoka Brača, da koliko je to moguće, nastoje izbjegavati istočni dio Grada Supetra, za vrijeme ovakvih gužvi.

Hvala svima koji su proveli čitavo jutro na terenu i pripomogli da sve prođe u najboljem redu kao i djelatnicama Supetarske ispostave Jadrolinije d.d.”