“STVARATELJICA” DORE PROGNOZIRA: ‘Albina je vrhunska, pjesma hit, a mi sigurno ulazimo u finale…’

[MOŽE LI ALBINA DO POSTIĆI DOBAR REZULTAT NA EUROSONGU?] "Albina je mlada, lijepa i dobro pjeva. Pa i pjesma ‘Tick-Tock’ je ‘in’", rekla je

Kladionice i ankete obožavatelja Eurosonga predviđaju hrvatskoj predstavnici Albini Grčić (22) visoki plasman. A da bi njezina pjesma “Tick-Tock” mogla u Rotterdamu proći jako dobro smatra i Ksenija Urličić (81), javlja 24 sata.


“Stvorila” je Doru, oduvijek je unutra, bila u delegacijama na Eurosongu…

– Čim sam vidjela Albinu, rekla sam da će pobijediti u Opatiji ako ima pravde. To je dobra i moderna pjesma, prava eurovizijska, a Albina je sjajno interpretira. Šanse su nam vrlo dobre ove godine, mislim da u finale ulazimo sigurno. Albina je stvarno vrhunska – procijenila je gospođa Urličić..

Kako su pojedine zemlje objavljivale pjesme koje će ih predstavljati ovoga svibnja u Rotterdamu, tako se i Albinin plasman mijenjao. No, primjerice, odmah nakon pobjede na Dori bila je tek 26. Od tada plasman varira, ali je uvijek plasirana dosta visoko, pogotovo u anketama fanova Eurosonga.

– To je jako dobar pokazatelj. Ako u anketama ne stojite dobro, tako ćete proći, a vrijedi i obrnuto. I zato je dobro da smo pri vrhu, dobro, to se još malo i mijenja, ali dobro stojimo, što je vrlo značajno. Tako je bilo i s ‘Marija Magdalena’, u prognozama smo bili na vrhu, neki predviđali i pobjedu, no nažalost imali smo peh – rekla je Ksenija Urličić prisjetivši se Eurosonga 1999. godine u Izraelu, piše 24 sata.

Doris Dragović je tad završila na visokom četvrtome mjestu. Od tada su takvi plasmani bili samo san, nedostižni i daleki. Sad bi, po svemu što je vidjela dugogodišnja urednica Zabavnog programa, moglo napokon biti drugačije.

– Albina je mlada, lijepa i dobro pjeva. Pa i pjesma ‘Tick-Tock’ je ‘in’. Svidjeli su mi se koreografija i kostimografija, gotovo da to uopće ne bih mijenjala za samo natjecanje za Euroviziju, no naravno da će se to promijeniti – objasnila je gospođa Urličić.


Istaknula je kako je i cijela Dora ove godine bila sjajna, prenosi 24 sata.

Albina Grčić

– Izbor pjesama je bio znalački i pravedan, kao i pobjeda Albine. Meni se svidjela i klapa Cambi, ali to baš nije za Euroviziju. Posebno mi je drago što je bila rekordna gledanost, to me veseli jer za to sam se borila. Dora je ostala u fokusu – dodala je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime