STUDENTSKA UDRUGA ESN TRAŽI TEBE! “Postani naš Buddy”

Već dugi niz godina aktivno pomažu internacionalnim studentima na studentskoj razmjeni


Studentska udruga ESN Split (punim imenom: Erasmus Student Network) već dugi niz godina aktivno pomaže internacionalnim studentima na studentskoj razmjeni da se bolje upoznaju s gradom, ljudima te da im Split ostane u ugodnom sjećanju za vrijeme boravka.


– Trenutno imamo aktivan ESN Buddy System. To je međunarodni program kojemu je cilj zbližiti studente na razmjeni s lokalnom zajednicom studenata. Buddy je „lokalac“ (nije potrebno biti student) koji pomaže Erasmus studentu prije i za vrijeme njegova dolaska. Pomaže mu oko papirologije pri dolasku, snalaženja po novom gradu i svemu što je neophodno za vrijeme boravka – ističe nam Duje Matas iz ESN Split.

Da bi postali buddy, potrebno je ispuniti prijavnicu ovdje. Prijave traju od 25.1. do 1.2!

– Želiš se dobro zabaviti i pritom upoznati nove ljude koje inače ne bi imao priliku upoznati? Možda želiš raditi u inozemstvu, zanima te koliko je teško naučiti neki jezik ili želiš iz prve ruke saznati kako je to živjeti u drugoj zemlji? Ako je tvoj odgovor DA, Buddy je tvoj prozor u svijet – učenju o drugima zapravo učimo o sebi – kazuje Matas te u  nastavku zaključuje:

– Svijet je prevelik da se živi na jednom mjestu, a upravo to i je cilj Erasmus mobilnosti preko koje oni dolaze – međukulturalno povezivanje i samoostvarenje mladih ljudi
Tvoj Buddy ostaje tvoj buddy i nakon što se vrati kući, te njegov odlazak nije nužno trajan – podvukao je.Za više informacija javite se buddy koordinatorici udruge ESN Petri Udiljak na buddy@esnsplit.com .

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime