STROŽE MJERE ZA ZAGREB Strategija za metropolu nikad do sada viđena u Hrvatskoj zbog asimptomatskih slučajeva

"Nastojat ćemo da ne budemo Grinchevi, da ne upropastimo ljudima Božić"


I dok prvi čovjek Vlade ne vidi razloga za uvođenje novih mjera u zemlji, prvi čovjek Zagreba ih najavljuje vrlo brzo. Navodno će strategija metropole biti nikad do sada viđena u Hrvatskoj.


705 je novozaraženih u Zagrebu, a aktivnih slučajeva je više od 3200. Iz Nastavnog zavoda Dr. Andrija Štampar kažu da – iako je stagnacija, više od 35 posto testiranih je pozitivno, navodi RTL.

– Mi ćemo danas i sutra raspravljati i vidjeti da nađemo neki balans u mjerama, što će biti najbolje i najefikasnije za grad Zagreb – kazao je Zvonimir Šostar, ravnatelj NZJZ Dr. Andrija Štampar.

Zbog 90 posto pozitivnih slučajeva koji su asimptomatski ide se u smjeru novih mjera. Nekoliko je prijedloga, kaže Šostar, ali bez detalja.

– Bit će malo drugačije. Bit će povezano isključivo sa zdravljem. Bliži se vrijeme Adventa, Božića, nastojat ćemo da ne budemo Grinchevi, da ne upropastimo ljudima Božić, a da istovremeno im sačuvamo zdravlje, vidimo da će Advent biti u puno manjem opsegu nego što je ikad bio – kazao je Šostar.

Upravo je prije dva dana na predstavljanju nikad manjeg Adventa nove mjere najavio i gradonačelnik Milan Bandić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime