Strikoman poziva Splićane: U utorak radimo milenijsku fotografiju posvećenu Anti Mrvici, dođite pomoći u luku

Fotograf Šime Strikoman snimit će ovog utorka, 2. ožujka, u 12 sati milenijsku fotografiju u čast Ante Mrvice. Sve će se dogoditi na gatu 25 trajektne like Split

Mnoge je prije tri tjedna rastužila vijest da je u 69. godini života preminuo dr. sc. Ante Mrvica, legendarni umirovljeni koordinator Jadrolinije za plovno područje Splita i Dalmacije.


Fotograf Šime Strikoman snimit će ovog utorka, 2. ožujka, u 12 sati milenijsku fotografiju u čast Ante Mrvice. Sve će se dogoditi na gatu 25 trajektne like Split.

“Snimanje realiziramo uz pomoć Jadrolinije Rijeka, Lučke uprave Split i JVP grada Splita. Molimo zainteresirane volontere da nam pomognu kod postavljanja scene u utorak od 9 sati” – poručio je Strikoman.

Ante Mrvica bio je hrvatski pomorac, sveučilišni profesor, te koordinator Jadrolinije za plovno područje Splita i Dubrovnika.

Umirovljen je krajem kolovoza 2017. godine; za Jadroliniju je radio 27 godina, te je bio proglašen Komunikatorom godine – 2018. godine mu je uručena nagrada, kao priznanje za njegovu ukupnu karijeru. Za svoj rad dobio je brojna priznanja, a Splitsko-dalmatinska županija mu je 2019. godine dodijelila nagradu za životno djelo. Njegova veličina i karizma bila je nevjerojatna.
Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
1
Hagić
8
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime