STRAŠNA TRAGEDIJA U METKOVIĆU: Bračni par spašen ispred vrata gorućeg stana, sin izgubio život u potkrovlju

Službeni uzrok će se znati nakon dovršetka očevida - prema prvim informacijama, vatra je planula zbog neispravnih instalacija na grijalici


U požaru koji je planuo u stanu u središtu Metkovića život je izgubio 33-godišnjak, dok su njegovi roditelji spašeni brzom intervencijom vatrogasaca.


Buktinja je zahvatila stan na trećem katu stambene zgrade u Ulici Ante Starčevića u Metkoviću oko 1:30 sati u ponedjeljak ujutro, a službeni uzrok će se znati nakon dovršetka očevida – prema prvim informacijama, vatra je planula zbog neispravnih instalacija na grijalici.

Kako smo neslužbeno doznali od očevidaca, stariji bračni par je spašen ispred vrata stana u trenutku kada je požar već harao stanom. Njihov sin je ostao u potkrovlju, u jednoj prostoriji iznad stana, gdje je najvjerojatnije prvo izgubio svijest od otrovnih isparavanja, a potom i preminuo.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković Jure Pilj je bio jedan od prvih gasitelja na terenu, koji nam je rekao da su tijelo nepokretnog mladića koji naizgled nije imao ozljeda uspjeli izvući iz stana još dok je trajala intervencija. Nažalost, uzalud.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
35
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime