NADLJUDSKI NAPORI Vatrogasci uz pomoć kanadera stavili požar pod kontrolu, kuće obranjene

Jake vatrogasne snage izašle su na intervenciju.

Požar koji je nešto iza 10,30 sati jutros izbio na Brodarici, u naseljenom dijelu mjesta preko puta Jadranske magistrale i plaže Rezališta pod kontrolom je i vatrogasci ga dogašavaju. Na intervenciji sudjelovao je 61 vatrogasac sa 23 vozila i dva kanadera. Izgorjelo je oko četiri hektara borove šume, javlja Šibenikin


Kanaderi su napustili požarište,a vatrogasci su još uvijek na terenu.

RANIJE OBJAVLJENO:

Nešto iza 10.30 sati na Brodarici preko puta plaže Rezališta izbio je požar u neposrednoj blizini kuća.

Jake vatrogasne snage izašle su na intervenciju. Bura na trenutke jako puše, što otežava gašenje vatre, a iz Šibenika je opet jedno vatrogasno vozilo s upaljenim sirenama upućeno prema Brodarici.

Čitatelji Šibenikina javljaju kako je vatra toliko blizu kućama da se može čuti i kako ljudi u strahu za vlastiti život plaču!


Oko 11 sati i 30 minuta stigao je i prvi kanader koji je bacio turu vode na zapaljenu borovu šumu.

[fb_pe url=”https://web.facebook.com/240641566321388/videos/438399196545623/?_rdc=1&_rdr” bottom=”30″]Na početku se činilo kako to neće biti veliki požar, no bura ga je na brzinu raznijela, pa je zahvatio veliku površinu obraslu raslinjem.

Kako prenose tamošnji mediji, vatrogasci su navodno stavili požar pod kontrolu, kuće su za sada uspjeli obraniti.

– Pravo je čudo kako niti jedna kuća nije zahvaćena požarom jer gorjelo je doslovno između njih – kazao je svjedok za Šibenikin

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0