Strani policijski službenici i ove godine na ispomoći u Dubrovniku

Tijekom srpnja i kolovoza ukupno jedanaest stranih policijskih službenika iz Italije, Kosova, Albanije i Crne Gore, zajedno sa svojim hrvatskim kolegama, obavljat će službu na jugu Dalmacije

Kao i prethodnih godina, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ovog ljeta nastavlja s međunarodnom policijskom suradnjom u sklopu projekta „Sigurna turistička sezona“. Radi se o projektu koji Ministarstvo unutarnjih poslova već dvanaestu godinu provodi u policijskim upravama na Jadranskoj obali.


U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj početkom ovog tjedna ih je primio načelnik Policijske uprave Tonći Radibratović koji im je izrazio dobrodošlicu naglasivši dosadašnja pozitivna iskustva u okviru ove suradnje. Istaknuo je kako je broj turista na području Dubrovačko-neretvanske županije svake godine sve veći, a da je jedan od najvažnijih prioriteta Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i dalje zadržati status sigurnog turističkog središta u čemu će nam zasigurno pomoći i kolege koji će u sklopu ovog projekta boraviti na našem području.

Tako će tijekom srpnja i kolovoza ukupno jedanaest stranih policijskih službenika iz Italije, Kosova, Albanije i Crne Gore, zajedno sa svojim hrvatskim kolegama, obavljati službu u Policijskoj postaji Dubrovnik, Policijskoj postaji Gruda i Postaji pomorske policije Dubrovnik.

Tijekom obavljanja poslova neće primjenjivati policijske ovlasti niti poduzimati policijske mjere, a pridržavat će se samo pozitivnih pravnih propisa Republike Hrvatske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0