U kolovozu prošle godine ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i sada već bivši direktor “Čistoće” Miroslav Delić potpisali su ugovor o privremenom ustupanju zgrade “Čistoće” Prometnoj policiji čija je postaja godinama koristila neadekvatne prostorije na Žnjanu.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara tom prigodom je istaknuo da se radi o privremenom rješenju do realizacije projekta na Dračevcu gdje se u zasad nepoznatoj budućnosti očekuje i izgradnja prometno-satelitskog centra u kojem bi se objedinile gradske tvrtke koje se bave prometom i policijske sastavnice iz resora kontrole prometa.

Tako se splitska prometna policija od prošlog ljeta nalazi na adresi Put Plokita 81, a Čistoća se preselila u svoju novu i modernu zgradu na Karepovcu.

U međuvremenu su barake koje je koristila prometna policija do ljeta uklonjene sa Žnjana, a što se planira s ovim prostorom u Gradu još nisu odlučili. U fotogaleriji možete pogledati kako sada izgleda prostor gdje je do kolovoza bila smještena splitska prometna policija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime