Bivši ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier koji se krajem kolovoza priključio timu Kolinde Grabar-Kitarović za nadolazeće predsjedničke izbore naglasio je kako je ona  predsjednica koja okuplja.

“Kolinda Grabar-Kitarović – predsjednica koja okuplja

Hrvatska zna što je važno za budućnost i razvoj. Znamo što trebamo postići da bismo Hrvatsku dodatno afirmirali u svijetu i da svaki hrvatski čovjek, svaka obitelj, može svoje snove ostvariti u domovini.

5. siječnja 2020. ponovno ćemo izabrati Kolindu Grabar-Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske. Izabrat ćemo politiku okupljanja i zajedništva. Vrijeme podjela mora ostati za nama, kako bismo sve snage usmjerili u afirmaciju naših vrijednosti, u ojačanje sigurnosti, gospodarstva, znanosti i ostvarivanje potencijala Hrvatske”, napisao je na svom Facebooku.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/davorstier/posts/2790805064312359″ bottom=”30″]

Nekoliko sati kasnije, aktualna predsjednica odgovorila je na njegovu poruku.“Hvala ti, Davore.

Moja Domovina? Hrvatska snažne obitelji i ljudskog dostojanstva, Hrvatska koja živi, stvara te se ne boji boriti za svoje državne i nacionalne interese i pred najvećima i najmoćnijima.

A ne povratak u podjele, nesposobnost, lijenost, bahatost, zanemarivanje državnih i nacionalnih interesa. To smo iskusili, ne ponovilo se.

Snažna i ponosna Domovina, a ne ponor!”, napisala je aktualna predsjednica na svom Facebooku.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/2624926360907640″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime