Stanovnici ulice iz Žrnovnice: “Ne da smo građani drugog, nego trećeg reda. Nagutali smo se prašine i obećanja”

Stanje ulice Barbarića prilaz je katastrofalno

Više puta pisali smo o problemu stanovnika ulice Barbarića prilaz u Žrnovnici. Naime, asfaltiran je samo dio najbliži Ulici put sv. Jure, a cijeli ostatak je makadam.


No ne bilo kakav makadam, u kišnom dijelu godine pun je blata i rupa, a na jednom dijelu stvara se višemetarska lokva duboka 10 do 20 centimetara i to uzduž cijelog puta. U ljetnim mjesecima to postaje put prašine.

DALEKO OD BANOVINE 30 godina stanovnici ulice na istoku grada mole asfaltiranje ulice. Sada imaju i bazen nasred puta

Na redakcijski e-mail zaprimili smo pismo čitatelja vezano uz ovu problematiku .

Dugi niz godina smatra nas se ne građanima drugog, nego trećeg reda. Sporna je cesta, točnije u ovom slučaju “kozji put” koji datira još iz Rimskog carstva.


Međutim i dan danas je u istom stanju, a mi mještani koji živimo u navedenoj ulici trpimo vožnju i uništavanje vozila po takvom putu koji nam je i jedini prilaz do naših kuća. Prašinu gutamo svakodnevno, kao i obećanja raznih vlasti.U Barbarićevoj ulici su većinom mlade obitelji koje s kolicima ne mogu niti zamisliti izvesti u šetnju svoju djecu, od kojih i sam imam petomjesečnu bebu.

Inače, Grad Split je vlasnik puta što je i upisano u zemljišniku i shodno tome trebalo bi se i pozabavit sa tim istim putem koji je ruglo na ovom djelu grada Splita”, stoji u pismu ogorčenog čitatelja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
6
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime