STANOVNICI MALOG LOŠINJA BIJESNI Zatvorili im omiljeno kupalište zbog koncesije od 5000 kuna

Cijena koncesije iznosi 5180 kuna, od čega je 4550 kuna fiksni dio, dok je ostatak naplaćen od prijavljenog prihoda

Mol s fotografije je, prema riječima Bojane Genov s Malog Lošinja, pod koncesijom za gospodarsko korištenje, odnosno postavljanje 15 ležaljki i suncobrana. Radi se o moliću u Uvali Čikat, ispod Vile Karolina.


Genov je to objavila na Facebook stranici  JAVNO JE DOBRO – DOBRO JE JAVNO!

Ona je na Facebooku napisala:  “Za ovaj je mol sklopljen ugovor o koncesiji između Primorsko-goranske županije i tvrtke Katina d.o.o., uz pozitivno mišljenje Grada Malog Lošinja, za gospodarsko korištenje, odnosno postavljanje 15 ležaljki i suncobrana. Nije greška, 15 LEŽALJKI I SUNCOBRANA na ovom malom moliću koji je bio omiljeno kupalište Lošinjana i njihovih gostiju. Cijena ove ograde, odnosno društvena korist je 5.180 kn godišnje. Čini li vam se kao i meni da nas netko pravi budalama?”

Bojana Genov za Index je potvrdila kako se radi o koncesiji koja se obnavlja na godišnjoj razini još od 2012. godine. Cijena koncesije iznosi 5180 kuna, od čega je 4550 kuna fiksni dio, dok je ostatak naplaćen od prijavljenog prihoda. Prema riječima Bojane Genov, iako prihoda na tom moliću zapravo i nema, prijavljen je u iznosu od 18 tisuća kuna. Kaže i da kontrola svake godine potvrdi kako je s koncesijom i korištenjem sve u redu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0