Stanišić stao u obranu Keruma: “Novac je išao njemu bliskim osobama – umirovljenicima grada Splita”

"Predsjednik HGS-a, gospodin Kerum, nije ništa krivo rekao u sinoćnjoj emisiji" - kazao je Stanišić


Igor Stanišić

Gradska vijećnica stranke Centar, Natalia Tafra Bazina, komentirala je jučerašnji Kerumov nastup u Otvorenom HTV.a-


– Prikazao je sebe kao velikog dobrotvora i humanitarca te spominjao iznos od 9 milijuna kn koji je tako podijelio ljudima i naveo kako u njegovoj stranci svi sve rade ‘pro bono’. Vidim da se službeni podaci ne slažu s izrečenim.

Naime, tijekom 2019.g. HGS Željka Keruma prikazao je u svojim financijskim izvještajima 864.000 kn prihoda od lokalnih i područnih jedinica regionalne samouprave, a od tog iznosa samo 45.000 kn je otišlo na donacije pravnim i fizičkim osobama – kazala je, među ostalim, ova vijećnica.

Uzvratio joj je Igor Stanišić, predsjednik splitskog Gradskog vijeća iz redova HGS-a, inače u samoizolaciji jer je pozitivan na koronavirus.

– Predsjednik HGS-a, gospodin Kerum, nije ništa krivo rekao u sinoćnjoj emisiji. Donirao je vlastita sredstva za politički rad umirovljenicima. I to je vidljivo na sljedećem linku svakom tko nije zlonamjeran.

Isto nije vidljivo u donacijama HGS-a jer se tada radilo o nezavisnoj listi. Novac je išao njemu bliskim osobama- umirovljenicima grada Splita – poručio je Stanišić.Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
3
Hagić
1
Hmmm
5
Plač
1
Grrr
2
Molim?
21 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime