SRETAN ROĐENDAN HAJDUČE! Snijeg je diljem Dalmacije. Evo kako pojedini proslavljaju rođendan “Bilih”

[FOTO - VIDEO] Dalmaciju je zabijelilo. Evo kako pojedini čestitaju rođendan najdražem klubuTijekom petka u većem dijelu Dalmacije došlo je do naoblačenja. Dok nad srednjom i istočnom Europom dominira prostrano polje povišenog tlaka zraka, u srednjem Sredozemlju, s centrom zapadno od Italije, nalazi se ciklona koja utječe na vrijeme na našem području.

ZIMSKA IDILA NA OBALI I OTOCIMA Zabijelilo se diljem obale. Snijeg pada i nadomak Splita

Nad balkanskim poluotokom nalazi se vrlo hladna zračna masa, pa su se čak i na srednjodalmatinskim otocima temperature spustile ispod ništice. Najniža temperatura zabilježena je na Biokovu (-14°C). Temperature u Zagori su uglavnom između -7 i -3, a na obali i otocima od -2 do 2 stupnja Celzijeva.

PADA I NA OTOCIMA Snijeg u Dalmaciji: Temperature ispod nule, udari bure do 140 kilometara na sat!Uz niske temperature lokalno pada i snijeg. Kako nam javljaju čitatelji snijeg pada duž obale na području od Šibenika do Ploča, te na Šolti, Braču, Hvaru i Visu. Meteorološka postaja u Komiži mjeri 0.9 stupnjeva uz umjeren snijeg, a Primošten se i zabijelio.Oborine se očekuju uglavnom u manjim količinama pa veći dio obale ne bi trebao zabijeliti, a najveće probleme stvarat će olujna i orkanska bura.

Danas splitski nogometni klub Hajduk slavi svoj 110. rođendan, a jedan čitatelj je u zimskoj idili Hajduku čestitao rođendan.

Evo fotke…

Moja reakcija na članak je...
Vau
19
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime