7. Festival studentskih klapa u organizaciji Udruge studenata grada Splita održat će se u subotu 23. ožujka u prostorima Kina Studentskog Centra u Zagrebu (Savska 25) s početkom u 20:30 sati.

Festival već sedmu godinu zaredom pruža studentima priliku da budu dio kulturnog događaja predstavljanja dalmatinske baštine. Svi zainteresirani za ovakav oblik glazbe pozvani su da pokažu svoj talent i Zagrebu predstave jedan od najutjecajnijih simbola Dalmacije – klapsko pjevanje. Još se stignete prijaviti.

Cijena ulaznice je 20 kuna (30kn na dan Festivala). Ulaznice kreću u prodaju od 18.3. u Studentskom centru, na Savi i Cvjetnom.

Nakon festivala slijedi after!

– I ove godine nastavljamo u Hangar s našin DJ Flexom i već provjereno dobron fešton iz O’hare (Zente). Obavezno sačuvajte kartu s Festivala jer je ona ujedno i besplatan upad na after ! Info i rezervacije na: https://www.facebook.com/hangarclubzg/ ili 099 655 20 66 – poručuju organizatori.

Dođite, bit će to raspjevana dalmatinska mladost u središtu Zagreba, kao i svih prethodnih godina. Na ovaj način dalmatinski studenti njeguju svoju tradiciju i kulturu daleko od svojeg doma i obogaćuju grad Zagreb u koji su došli na studij, a u kojem će se i mnogi zauvijek i skrasiti, piše Morski.hr. Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime